Geschoten met 100% liefde!

Het aanzoek! Met fotograaf, pretty, pretty please...

By

nov 15, 2013 loveshoot , , , , , , , , , 0 Comments

Pin It

aanzoek, huwleijksaanzoek, gratis, loveshoot

Het aanzoek

Het aanzoek

We gooien alle emancipatievorderingen overboord, want wij vrouwen willen een aanzoek krijgen. We willen verrast worden, verpletterd worden met een once in a lifetime huwelijksaanzoek! Vergeet het poldermodel waarin overlegd wordt of en wanneer er getrouwd gaat worden, blaas ons gewoon omver met romantiek! Ik ga zo mijn hilarische huwelijksaanzoek vertellen, maar eerst even terug naar onze diepste verlangens.

Aangezien we er vanuit gaan dat we slechts een keer in ons leven echt goed gevraagd gaan worden, hebben we een geweldige tip voor jullie onwetende mannen. We zouden het fantastisch vinden als het ook vastgelegd gaat worden. Tot het einde van ons leven willen met ontroering kijken naar de foto’s waarop het soort “De Man” op zijn best is! Ja, het klinkt overdreven, maar dat zou echt heel mooi zijn. Keer op keer kijken naar dat ene speciale moment. Eerst met onze vriendinnen op ons mobieltje, als we het officieel wereldkundig hebben gemaakt op Facebook of op onze save-the-date-kaart, aan de muur in de huiskamer en jaren, jaren later met onze kleinkinderen op schoot.

“Oma? Ben jij ten huwelijk gevraagd?”

“Nou, meisje! Dat was één van de mooiste momenten van mijn leven. Hier kijk maar op deze foto!”

“Wow oma! Had opa een romantische tweelingbroer?!”

De fotograaf

Dus lieve mannen die graag willen trouwen, neem dit gratis advies ter ore. Als jullie een  aanzoek gaan voorbereiden, regel ook een fotograaf. Vertrouw niet op je beste vriend met zijn iPhone, maar schakel een pro in. Laat niets aan het toeval over, want een huwelijksaanzoek doe je niet over 😉

 

Mijn aanzoek

Eén ding deed mijn echtgenoot 15 jaren geleden wel goed: het was een aanzoek. Al 2 weken na onze eerste kus! En hij wierp niet tussen neus en lippen een balletje op tijdens een reclameblok. Zo van “Wat vind jij van het concept trouwen?” Nee, hij vroeg me echt. Alleen ontbrak de romantiek een beetje. Want De Vraag werd ongeveer zo gesteld:

“Wat verdien jij eigenlijk bij het casino?” Ik was destijds croupier en noemde het bedrag.

“ZO!!!! Dat is veel! Wil je met me trouwen???”

En zo geschiedde. Niet de meest romantische manier, maar het aanzoek doet het altijd goed op feesten en partijen!

En voordat ik dit blog afsluit, wil ik eerst mijn excuses aanbieden aan alle romantische mannen die zich totaal niet herkennen in mijn beschrijving. Natuurlijk bestaan ze: de attente heren. Jullie zijn echter met een lichtje te vinden hier in het nuchtere Nederland. Ik hoop dat jullie gekoesterd en vertroeteld worden door jullie liefdes.

huwelijksaanzoek, gratis loveshoot

Happy end

Wat ik graag wil weten: hoe zou jij ten huwelijk gevraagd willen worden? En als je al gevraagd bent, was het een mooi aanzoek? Laat het me weten!

 

 

Leave a Reply