Geschoten met 100% liefde!

Het betere gooi- en smijtwerk: holipoeder!

By

feb 16, 2014 holipoeder, locatie, loveshoot, styling , , , , , 0 Comments

Pin It

Hollands Next Topmodel, The Colorrun en het Holi Phagwa: ze doen het met holipoeder! Er wordt gegooid en gesmeten met deze überkleurige, hyperfotogenieke stofjes. De kleuren spatten van het scherm af: daarom is het bij ons tijd voor een gratis loveshoot met holipoeder!

De datum van de echte shoot is de bron van mijn inspiratie, het Holi Phagwa zelf: dit jaar op 16 maart. Dan vieren de Hindoestanen het feest van gelijkheid, van de overwinning van het goede op het kwade en het begin van de lente. Zang, dans, hapjes en … het gooien met holipoeder!

Maar voor een shoot in maart, moeten nu al de demofoto’s genomen worden. En dat is echt wel afzien voor het demo liefdeskoppel: met dunne kleren buiten lief, leuk en enthousiast doen, terwijl je verlangt naar een knapperend open haardvuur en een warme chocolademelk met een flinke scheut rum erin.

De dag van de shoot werd ik wakker op mijn zolderkamer. De oren gespitst of ik de dakpannen nog hoorde ratelen zoals de dagen ervoor met windkracht 6. Zoveel wind is een beetje lastig als je wil gaan gooien met poeder. Maar ik hoorde … niets… Gelukkig ook niet het getikt van regen, want op holipap zit ik niet te wachten. De weergoden waren ons goedgezind; het was droog en zij lieten de wind zo waaien dat we op onze fotolocatie beschut stonden. Om Hannibal Smith even te citeren: I love it when plan comes together. Ik zou haast een sigaar gaan roken. Maar die bewaar ik wel voor de film-noir-shoot.

Gewapend met 8 poeders in een zakje, 3 fotocamera’s, een filmcamera, 2 statieven, trapje, schaar, doekjes, stagiaire en een dochter ging ik naar mijn blind date, want Christian en Amanda had ik nog nooit ontmoet. We hadden afgesproken bij een soort van witte muur, de perfecte achtergrond voor felle kleuren.

En zij hadden precies aangetrokken wat ik gevraagd had: een witte blouse/shirt! Zij gingen er echt voor! Ware bikkels! Terwijl ik met mijn thermo-ondergoed, oude maar warme kloffie en mijn winterjas stond te schieten, stonden zij in hun witte blouses met spijkerbroek.
En behalve kou lijden, moesten ze ook even gepassioneerd zoenen terwijl er 3 camera’s op hun gericht stonden: een gevalletje ongemakkelijk! Ik verg veel van mijn modellen.

En dan nu het resultaat! Ik ben zo blij met deze enorm vrolijke, smerige foto’s! Het is een geweldige fotoshoot voor mensen die diep in het leven duiken, niet binnen de lijntjes willen kleuren en er een feestje van maken!

 

De voorpret begint!

De voorpret begint!

Gratis Loveshoot holi poeder-9697  Gratis Loveshoot holi poeder-9723 Gratis Loveshoot holi poeder-9768    Gratis Loveshoot holi poeder-9841loveshoot holi poeder Gratis Loveshoot holi poeder-9874 Gratis Loveshoot holi poeder-9883Gratis Loveshoot holi poeder-9838

Heb jij  helemaal zin gekregen in deze kleurrijke loveshoot? Het leven is een feestje, maar je moet wel zelf de slingers ophangen of gooien met holipoeder!

Wacht niet langer en schrijf je in voor zondag 16 maart 2014!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply