Geschoten met 100% liefde!

Pin It

call to actionWow! Een gratis loveshoot?!
Trek je lief voor de spiegel of voor je smartphone en ga poses oefenen! Want wij geven gratis loveshoots weg. Jullie krijgen 10 minuten poseertijd met te gekke thema’s helemaal voor niets! Op de achterbank van een oldtimer, in een Engelse telefooncel, als nerds of in een vintage setting; we maken van jullie minisessie een hele happening met 10 te gave foto’s!
En de leukste foto krijg je van ons als klein bestand, perfect om te delen op Facebook.

Ja, maar is het echt helemaal gratis?
Uh…nope. Niet helemaal, want je betaalt je inschrijving met een facebookberichtje.
En alleen het poseren en een klein bestand zijn gratis, want we gaan je natuurlijk verleiden met onze profi afdrukken in de webshop.

Deze webshop staat boordevol met allerlei mooie afdrukmogelijkheden, teveel om allemaal hier neer te zetten. Maar voor een goede impressie:prijslijst GLS

 

 

 

 

Dit zijn prijzen exclusief verzendkosten.En let op: 1 groot digitaal bestand is 1 foto, dus niet een hele serie.

Aha! Dus ik ben verplicht iets te bestellen?
Nee, hoor! Geen bestelverplichting, alleen plezier tijdens de fotosessie is een must! Even goede FaceBook-vrienden als je niets bestelt.

Mag iedereen meedoen aan jullie loveshoots?
Ja! We willen met alle lovebirds een feestje maken. Sweet 16 en heftig verliefd? Wil je even oefenen voor je trouwreportage? Op zoek naar een te gekke foto voor je trouwkaart? Of doe eens gek en verras je kleinkids met een hilarische foto van opa en oma! Kies je thema en schrijf je in!

 

Kijk nog wel naar onze voorwaarden onderaan deze website!

Leave a Reply