Geschoten met 100% liefde!

Kleding op de gratis loveshoot: Dress to impress!

By

mei 13, 2014 kledingtips, loveshoot, styling , , , 0 Comments

Pin It

Als ik zorg voor een te gek thema op de juiste locatie en beloof om een vette bewerking over de foto’s uit te storten, zorgen jullie dan voor de juiste kleding?

Want zoals een goede styling een foto kan maken, kan foute kleding ervoor zorgen dat de foto hooguit het etiket wel aardig krijgt.

Om het jullie wat makkelijker te maken krijgen jullie bij de inschrijving van een gratis loveshoot ook een dress code.  Ik weet namelijk wat qua styling werkt op een foto en heb jullie hulp en inzet nodig om het maximale eruit te halen te halen. Het zou toch zonde van jouw tijd en de mijne zijn, als je wel aardige foto’s wil hebben.  Onze foto’s moeten sprankelen, knallen, minimaal 1524 likes krijgen op Facebook. Ook al zijn de fotosessie’s gratis, ik geef 100% en verwacht ook 100% commitment van jullie. We moeten samen zorgen voor een foto met een giga WOW-factor!

Er zijn wat kledingtips die op bijna iedere fotosessie van toepassing zijn:

  1. Vermijd letters en drukke prints op kleding! Deze maken een virtuele soep van de foto’s! Dat wil niet zeggen dat je altijd voor effen kleding moet gaan. Kijk maar naar deze foto, het patroon op de jurk past helemaal bij de setting. En de laarzen zijn een perfecte match!

    kledingtips, loveshoot

    De kleding hoeft niet effen te zijn. Dit jurkje matcht perfect met de omgeving en met de laarzen.

  2. Kies alle twee voor hetzelfde kleurpatroon. Met de volgende tip kan je je nooit een bult vallen: ga voor één, hooguit 2 rustige basiskleuren en gebruik dan een opvallende kleur als accent in jullie accessoires. Dus bijvoorbeeld een rode bloem in haar haar, met een rood sjaal voor hem. Een mooi voorbeeld kan je vinden op mijn pinterestbord.
  3. Ga allebei voor dezelfde stijl! Als hij een ribbroek met witte kabeltrui aantrekt, is voor haar een galajurk niet zo’n beste keus.
  4. Ga voor de accessoires: hoeden, petten, mutsen, sjaals, kettingen, bloemen in het haar! Til de styling naar een hoger plan!
  5. Geen wintersport jacks.
  6. Geen Jut-en-Jul outfits. Heb je hier nog nooit van gehoord? Kijk dan op deze pagina van de fotograaf George Maas.

Geen regel zonder uitzondering. Juist het overtreden van deze regels leveren weer hilarische beelden op bij de nerdshoot.

nerdshoot

De patronen in zijn outfit zijn absoluut geen match. De manier waarop hij het draagt is absoluut fout. En dus een perfecte nerdlook!

 

Op 25 mei verzorgen we gratis loveshoots op La Piazza del Matrimonio van het evenement De Smaak en Stijl van Italië. Fantastische lekkernijen, mooie auto’s en kleding; kortom een must voor liefhebbers van stijl en smaak. En dus heb ik flink aan de styling getrokken voor de demofoto’s voor deze loveshoot.

Zeg Italië tegen mij en ik denk aan eeuwenoude steden, lekker weer, de flair waarmee de Italianen zich kleden en scooters. La dolce vita!

En laat ik nu een leuke retroscooter hebben, super voor de demo loveshoot! Ook mijn modellen Paul en Roos werden aangekleed met een heerlijke vintage touch. Het getoupeerde haar van Roos zou zo in een zestiger jaren film kunnen. Een leuk detail zijn de sokken met rozen van Paul.

Bij Van der Ham Optometristen  mocht ik 2 zonnebrillen uitzoeken die helemaal pasten in het thema. En als jullie dachten dat de flat cap voor kale, bejaarde mannetjes is, kijk dan eens goed naar deze foto. Deze pet is juist helemaal hip!

Gratis loveshoot met scooter

Let op de styling van top tot teen.Van de pet tot aan de schoenen.

En stel je nu eens voor dat we Paul en Roos in een doorsnee Nederlands kloffie op de kiek hadden gezet. Nah, toch anders hè?

Dus boek je een gratis loveshoot? Dress to impress!

En als jullie helemaal de vakantiekriebelskriebels krijgen bij het zien van deze retro foto: ik zie jullie graag op La Piazza del Matrimonio! Inschrijven kan via de inschrijfpagina van deze site!

 

Leave a Reply