Geschoten met 100% liefde!

Loveshoot op een spannende locatie: het steegje!

By

nov 11, 2013 locatie, loveshoot , , , , 0 Comments

Pin It

locatie gratis loveshoot straat

Locatie loveshoot: gewoon op straat!

Pas sinds enkele maanden ontdek ik  locatie na locatie op loopafstand van mijn studio! Een spannende steegje aan de overkant, een Engelse telefooncel gewoon in het centrum van mijn woonplaats, een trappetje dat je zo in het buitenland zou zoeken op steenworp afstand.

Denk niet te groot!

Jarenlang pijnigde ik mijn hersenen als bruidsparen vroegen of ik een leuke locatie wist voor hun fotosessie. En mijn denkfout?  Ik dacht te groot. Ik zat te denken aan pakhuizen, historische panden, monumentale oprijlanen, verlaten fabrieken die natuurlijk nauwelijks te vinden zijn. Of als je ze vindt, flink wat duiten kosten. Een pakhuis in Rotterdam kost € 75,00, poseren voor een historisch pand (let op ervoor, niet erin) € 99 en in een schitterende balzaal waar je zo een Sissi-film kan schieten € 250,00. Slik!

Wie neemt mij mee naar Detroit?

In Nederland wordt iedere vierkante cm benut en kennen we nauwelijks leegstaande panden. En als er zo’n geweldig vervallen pand al ergens staat, dan wordt het omringd door metershoge hekken. Ik zag deze week een reisverslag over Detroit, de grootste spookstad van Amerika met geweldige verlaten panden. Wat voor inwoners een nachtmerrie is, is voor een fotograaf een paradijs! En laat ik eerlijk zijn, op sommige plekken kan je beter ook niet komen met een paar fotocamera’s om je nek. Maar ik geef toe, daar zou ik fantastisch platen kunnen en willen schieten! Ik geloof alleen niet dat ik een paar lovebirds zo gek kan maken dat ze mij zouden willen meenemen naar Detroit.

Ik ben al in Oud-Beijerland.

Daarom is het zo handig dat ik in mijn eigen omgeving opeens heel veel leuke spots gevonden heb. Mijn oogkleppen vielen af door goed te kijken naar de 1000-den mooie plaatjes op pinterest. Veel van die geweldige foto’s waren helemaal niet geschoten op 1001-nacht-locatie’s. Vaker voor een vervallen deur, in steegje, etc. Gewoon plekjes die, als je goed kijkt, in je omgeving te vinden zijn!

Dus het volgende thema voor mijn gratis loveshoots: spannend op straat! Gewoon in Oud-Beijerland 😉

En omdat ik het niet kan laten groot te denken: op welke wereld plek zouden jij en je lief gefotografeerd willen worden als geld en afstand er niet zouden toe doen?

locatie gratis loveshoot steegje

Locatie loveshoot: in een steegje.

 

 

 

 

Leave a Reply