Geschoten met 100% liefde!

Pin It

Om je een beetje warm te maken voor onze gratis loveshoot, laten we je graag wat resultaten zien! En op onze Facebookpagina is nog veel meer te zien.

loveshoot holi poederLaat ze maar knallen die kleuren! Een heerlijke shoot met holipoeder! Thanks to Amanda & Koert.

www.gratisloveshoot.nl9508-2Portfolio van de loveshoot met Teunis en Annemieke in de Engelse telefooncel. Dit populaire thema laten we regelmatig terugkomen op de planning. Wil je de nieuwe sessie in de telefooncel niet missen, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina!

loveshoot in telefooncel

Het was even dubben: maken we de kenmerkende rode telefooncel zwartwit of niet? Kijk zelf en laat weten wat je van de zwartwit versie vindt!

Havendam 24

Loveshoot in een steegje.

Tijdens deze loveshoot zoeken we een spannend steegje of een fotogeniek trappetje op. Voor deze gratis loveshoot laat ik jullie foto’s zien van Esmee en Patrice, maar vergis je niet: ze zijn echt geen professionele modellen. Met de aanwijzingen die wij je geven, kan iedereen zo gaaf op de foto staan!

nerdshoot

De patronen in zijn outfit zijn absoluut geen match. De manier waarop hij het draagt is absoluut fout. En dus een perfecte nerdlook!

Durven jullie het aan? Niet op jullie allermooist, maar juist als een stelletje onhandige nerts? Verras iedereen met zo’n hilarische foto! Geweldig als kerstkaart of als save-the-date.

Love shoot with a bite

Is het je opgevallen dat van de meeste loveshoots je vullingen gaan rammelen in je mond? Daarom wilde ik eens een keertje een “love shoot with a bite” maken. Het duurde wel iets langer dan tien minuten; sorry niet geschikt voor de gratis loveshootsessies. Je kan wel zien hoe goed hier de styling werkt; haar, make-up, kleding, auto brengen de foto’s huizenhoog! De styling is gedaan door Romy Sterkman van Brigadoon Vintage en de geweldige mustang komt van Special Day Drive.

Leave a Reply