Geschoten met 100% liefde!

Inschrijving

Pin It

Gratis loveshoot voor Bankstel

vreedzaam

 

Op 11 december gaan we weer knallen in de studio met een gratis loveshoot en deze keer een bizarre shoot voor bankstelletjes op de bank! Laat zien wie jullie zijn: gamend, lezend, tv-kijkend, popcorn gooiend, thee drinkend, zoenend, noem het maar op! Een shoot met een knipoog waarvan je de foto’s kunt gebruiken voor een kerstkaart of save the date! Want als jullie volgend jaar gaan trouwen, verras dan jullie gasten met een persoonlijke en grappige uitnodiging jullie trouwdatum alvast vrij te houden in hun agenda.

Wie, waar en hoe!

Uiteraard is het alleen voor echte liefdeskoppels, dus geen platonische en familiaire liefdesrelaties. Want wij coachen  jullie bij poses die alleen voor verliefde stelletjes zijn.

De poses zijn zoals op deze collage

Alle poses op een rijtje, uitgezonderd de zoenfoto. Mijn stagiaire en ik vinden elkaar erg aardig, maar er zijn grenzen ;-)

 

Yeah, jullie willen meedoen. Zo schrijf je je in:

Wil je mee doen op, schrijf je dan zo in via FaceBook:

  1. stuur Nanda Zee-Fritse een vriendschapsverzoek als je nog niet bevriend met me bent.
  2. plaats als we bevriend zijn dit volgende berichtje op je timeline: Wij hebben ons ingeschreven voor een gratis loveshoot met voor bankstelletjes! Het is op zondag 11 december, wie doet er nog meer mee? http://gratisloveshoot.nl/index.php/schrijf-je-in/
  3. voeg als persoon toe/ tag dan Nanda Zee-Fritse. Deze tag is heel belangrijk, zonder tag zullen wij je berichtje missen en worden jullie niet ingepland in de fotosessie.
  4. Geef de facebookpagina van gratis loveshoot een like.
  5. binnen 24 uur krijg je een bevestiging van je inschrijving met meer informatie

 

Waar:

Studio van FOTOZEE

Oostkade 16,

3262 JK in Oud-Beijerland


Hoe:

Het is casual op je eigen bank! Deze shoot wordt op een witte achtergrond geschoten op een bruinrozige bank. Deze bank kleurt goed met allerlei aardetinten.

Teksten op kleding zijn afschuwelijk, dus trek dit niet aan. En korte rokjes en jurkjes worden op een bank nog korter, dus pas ermee op.

Voor een persoonlijke touch: je mag de sjaaltjes van je favoriete sportclub dragen bij de aanmoedigingsfoto!

Met het fotobestand dat jullie krijgen kunnen jullie pronken op het internet en op jullie telefoons. Het is echter niet groot genoeg om af te drukken. Wil je wel een afdruk of een groter bestand? Dat kan je kopen in onze webshop. Kijk voor prijzen op http://gratisloveshoot.nl/index.php/info/echt-waar-gratis/

Een betrouwbare en enorm snelle drukker met 24 uurservice is stijlvolle trouwkaarten.nl! Laat daar je kickass kerstkaart of save the date afdrukken! Kijk snel even op de website van stijlvolle trouwkaarten voor al hun te gekke kaarten! Zoals deze bijvoorbeeld:

Een voorbeeld van de templates van stijlvolle trouwkaarten.

Een voorbeeld van de templates van stijlvolle trouwkaarten.

Zie we je binnenkort in de studio?!

Leave a Reply