Geschoten met 100% liefde!

Taartjes gooien met de gratis loveshoot!

Pin It

fotozee-4095 fotozee-4093 fotozee-4107 fotozee-4114 fotozee-4123

In het kader van jouw gratis loveshoot acties; is leuk om een Cake Fight shoot te doen? Dan lever ik de taartjes!”  schreef Sabine van de Toorn, ook bekend als De Keukenprinses,  mij. Duhuh! Niet alleen is dat leuk, sterker: het is hilarisch!

Ik zat die week net te broeden op een waardige opvolger van de gratis loveshoot kerstspecial die binnen de kortste keren volgeboekt zat. Zo’n succes actie is heerlijk, maar het legt de lat een stukje hoger waardoor ik er niet een suf thema achteraan kan gooien. Dit berichtje van Sabine was dus gewoon een cadeautje.  Ze stelde voor om Wendy Littel erbij te vragen; zij maakt geweldige slowmotion video’s. We komen elkaar regelmatig tegen in de trouwbranche en nu zouden  wij ons als gouden trio gaan storten in de de smerige wereld van het taarten gooien.

Alleen de locatie, slik, mijn studio? De plek waar de klodders taart in de rondte gaan vliegen? Is dat wel zo’n goed idee, want mijn huishoudelijke instincten zijn na al die jaren nog steeds niet lekker ontwikkeld. Bij gebrek aan een alternatief  kon ik er niet onderuit komen. Om de schade nog een beetje te beperken had ik bedacht dat we eigenlijk geen taarten gingen gooien, maar duwen, in elkaars gezicht dus. Veel trefzekerder en veel minder zooi.

Tijdens de opnames van de demosessie met o.a. Sabine en haar man kwamen we erachter: de taarten komen vooral in het gezicht, de grond en op de voeten terecht. Daarom raden wij aan diep adem te halen voordat je de taart van je lief op je snufferd ontvangt. Inademen als iemand met flink wat passie een taart in je gezicht wrijft is namelijk een heel slecht idee…

Om te voorkomen dat je een halve taart over mijn studiovloer uitsmeert en mij helemaal gek maakt, kan je het beste badslippers aantrekken. En neem 2 handdoeken, 2 washandjes, een haarborstel en een schoon kledingsetje mee. Geloof me, die ga je nodig hebben. De taart komt in je neusgaten, oren, mond, ooghoeken en andere gezichtsopeningen die ik vergeten ben. Eigenlijk is alleen een heerlijke lange douche de enige manier om echt schoon te worden. Deze loveshoot mag je in je eigen badkamer afronden 😉

Ik beloof altijd 10 minuten gevuld met fun tijdens mijn gratis loveshoot en deze belofte kom ik na. Tijdens de proeffotosessie hebben we enorm gelachen. Sabine en John keken elkaar voor Het Moment zo fanatiek aan dat ik bijna vergat foto’s te maken omdat ik in een deuk lag.

Dank je wel Sabine van der Toorn voor je geweldige idee, je taartjes en het model staan! Dank je wel Wendy Littel voor je hilarische sloom video’s! En ook Jennifer en Richard bedankt voor jullie inzet als modellen! Het is waar wat Gandhi zei: Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken!

Heb jij toevallig een leuk idee voor een volgende gratis loveshoot? Laat het me weten! Het hoeft niet een smerig thema te hebben, hoewel ik voor veel dingen open sta 😉